Gratis ontwikkeladvies tijdens de Week van de Loopbaan

Gratis ontwikkeladvies tijdens de Week van de Loopbaan – van 16 t/m 20 september! Wil je ontdekken hoe je jouw talenten beter kunt benutten, je ambitie kunt vormgeven of balans vinden tussen werk en privé? Dit is jouw kans!

Tijdens de Week van de Loopbaan biedt Wierenga & De Graaf samen met Noloc gratis ontwikkeladvies aan. Medewerkers, werkzoekenden en werkgevers kunnen vrijblijvend in gesprek met een loopbaanspecialist. Aandachtspunten zoals talentontwikkeling, werkplezier, werk-privébalans en persoonlijke groei komen aan bod. Het doel? Jou helpen om zelfverzekerd en met plezier te blijven werken in een baan die écht bij je past.

Voor werkgevers en HR-professionals biedt dit ontwikkeladvies de mogelijkheid om te investeren in je team. Door middel van persoonlijk advies help je je medewerkers in hun ontwikkeling en zorg je voor een gemotiveerd, gezond en productief team. Een unieke kans om samen de groei van je organisatie te versterken!

Mis deze kans niet en meld je nu aan voor een gratis ontwikkelgesprek bij een loopbaanspecialist. Maak een afspraak via onze website https://www.wierenga-degraaf.nl/contact/ of neem direct contact op via loopbaanadvies@wierenga-degraaf.nl

De Week van de Loopbaan is een landelijk initiatief van Noloc, speciaal bedoeld voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers om gratis loopbaanadvies te ontvangen.


#weekvandeloopbaan
#loopbaanadvies #carriereontwikkeling #Friesland

 

Pagina delen:

Waarom kiezen voor Wierenga & De Graaf?

  • We zijn de specialist in werving en selectie voor vaste, interim- en detacheringsfuncties op HBO en WO niveau.
  • Persoonlijke relatie gestoeld op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid.
  • Wij bieden employee & job branding, onboarding, loopbaanadvisering en persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling.
Direct contact
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk alle vacatures